Az általános iskolai ötödik osztályunk szabad helyeire várjuk tanulni vágyó, motivált, egyházukhoz kötődő diákok jelentkezését.

Iskolánkban keresztény értékrenddel rendelkező pedagógusok segítségével, tanórán kívüli programok sokaságával, családias, személyes odafigyelést biztosító közösségben, jól felszerelt tantermekben, esztétikus környezetben tanulhatnak a gyermekek. Az 5-8. évfolyamon testnevelés vagy informatika specializációt is választhatnak, az ezekről szóló tájékoztatók innen (testnevelés, informatika, informatika plakát) letölthetők. A nyolcadik osztály elvégzése után megfelelő tanulmányi eredmény elérése estén a tanulók a gimnázium általános tagozatán folytathatják tanulmányaikat vagy felvételezhetnek az emelt szintű képzéseire.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok: az átvételt indokoló szülői kérelem, keresztlevél/keresztelési emléklap másolata, lelkészi/plébánosi ajánlás, a negyedik osztályos év végi bizonyítvány másolata.  A dokumentumokat postai úton (2170 Aszód, Régész u. 34.) vagy emailben (altalanos@egaaszod.hu) kell eljuttatni intézményünkbe legkésőbb augusztus 3-ig.