Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünk tanévnyitó ünnepségére szeptember 1-jén 8.00 órakor kerül sor, melyet az időjárási viszonyok miatt az iskola tornacsarnokában tartunk meg. A járványügyi megelőző intézkedésekre való tekintettel a tanévnyitónkon az általános iskolások és a gimnázium 5.,9., továbbá a 12. évfolyam osztályai vesznek részt személyesen, a többiek osztálytermeikben online követik az eseményt.

A köznevelési intézmények rendezvényeire vonatkozó 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet valamint a fenntartó által kiadott mai állásfoglalás értelmében az iskolai dolgozóin és tanulóin kívül csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy vehet részt az ünnepségen.

A szülők a tornacsarnokot az Osváth Gedeon utcai gazdasági kapun illetve a Régész utcai főbejáraton keresztül közelíthetik meg. A tornacsarnokba a hátsó bejáraton keresztül érhetik el a számukra fenntartott helyet. Kérjük, a beléptetés megkönnyítése érdekében készítsék elő védettségi igazolványaikat.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a rendezvényt az iskola hivatalos facebook oldalán közzétett linken keresztül, élőben is kövessék. Köszönjük megértésüket és az együttműködésüket! Erős vár a mi Istenünk!

Aszód, 2021. 08.31.

Veizer Valéria igazgató