A Bolyai matematika csapatverseny megyei fordulójában a 7.a és 7.b osztály tagjaiból álló csapat 3.helyen jutott tovább a döntőbe. A döntő november 17-én kerül megrendezésre Vácon. A csapat tagjai: Bedők Hunor, Csengeri Etele, Gál András és Szakács Nátán. Felkészítő tanárok: Braun Zoltánné és Berta Nóra. További két csapatunk is szép eredményt ért el a versenyen: az 5.b osztályból 62. helyezést ért el 150 csapat közül: Bognár Ábel, Csengeri Levente, Szénási Norbert Jenő és Terék Levente
A 6.ab osztály csapata a 34. helyezett lett 120 csapat közül. A csapat tagjai: Kuti Abigél, Mlinkó Zsófia Rózsa, Óvári Milla és Zsigmond Hanna. Felkészítő tanáruk Braun Zoltánné.
A csapatverseny célja, hogy segítse a diákokat azon képességek kifejlesztésében, hogy közösen, összedolgozva oldjanak meg problémákat. A feladatok lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyermekek átéljék az együttgondolkodás örömét, és a logikus gondolkodás mellett készségeiket közvetlenül is bemutathassák diáktársaik előtt, eközben pedig összemérhessék tudásukat.
Gratulálunk!
A 2023. október 28-án és 29-én rendezett GKK 1. – Budapest Bajnokságon Bata Adél (6.a) saját korosztályában, Gyermek Leány Kard kategóriában 3. helyezést ért el, míg eggyel idősebb korosztályban, Újonc Leány Kard kategóriában 7. helyezett lett.
Gratulálunk!