Az Országos Honismereti Tanulmányi Verseny Pest vármegyei döntőjében iskolánk két tanulója is kiemelkedő eredményt ért el. Tajti Anna 4. helyezést ért el, míg Aranyi Bendegúz Nimród 5. lett. Mindketten 5. b osztályos tanulók. Felkészítő tanáruk: Debrődiné Dobóczy Mária. Gratulálunk!
A Magyarországi Szlovák Szövetség regionális énekversenyén Maruszki Fanni (11.c) kórus kategóriában továbbjutott az országos versenyre. Emellett Fanni és Ponyikai Petra (11.c) csoportja, a Püspökhatvani Népi Együttes a hétvégén Bagon rendezett minősítő versenyen kiváló minősítést szerzett. Gratulálunk!
Április 21-én rendezték meg a Herman Ottó Kárpát-medencei Biológia Verseny megyei fordulóját, ahol Bratek Viktor (8.b) első helyezést ért el, így ebben az évben is ő képviselheti Pest vármegyét a három napos országos döntőn a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén. Gratulálunk és sikeres felkészülést kívánunk a döntőre!
A Budapesti Műszaki Egyetem által rendezett Idősebb Szántay Csaba Országos Kémia Versenyen iskolánk PEDIG JÓ ÖTLETNEK TŰNT csapata a 2. fordulóba jutott. A gárda tagjai: Jánosy Hunor, Kovács Botond, Szakács Mikeás (mindhárman 8. a) és Valicskó Domonkos (8.b). Felkészítő tanáruk: Siposné Szombathelyi Éva. Gratulálunk!
A Pest vármegyei Diákolimpia döntőjében a légpisztoly 20 lövéses versenyszámában Pintér Ármin (7.a) első helyezést ért el, és ezzel bejutott az országos döntőbe.
Gratulálunk!
Az Országos Evangélikus Képzőművészeti Versenyen korosztályában 2. helyezést ért el Juhász Dóra (8.b). Feladatként Vincent Van Gogh egy művének parafrázisát (átiratát ) kellett elkészítenie. A díj átadására a Művészetek Palotájában került sor. Gratulálunk a szép eredményhez!
A fotón Juhász Dóra munkája látható.
p1119336