Pintér Ármin (6.a) iskolánk képviseletében vett részt a hétvégén a Diákolimpia Pest megyei döntőjében sportlövészetben (légpisztoly, 20 lövéses szám) a III-IV. korcsoportban első helyezést ért el!
Szűcs-Kristóf Vilmos (9.b) és Gönczöl Ábel (9.b) ugyancsak a Diákolimpia Pest megyei fordulójában sportlövészetben (10 m, zárt irányzék, légpuska, 20 lövéses szám) 3. helyezettek lettek, és továbbjutottak az országos döntőbe. Gratulálunk!
 
A hétvégén a Soroksáron rendezett Tennis Europe versenyen a 16 évesek kategóriájában Major Áron (9. d) a 3. helyen szerte meg. Gratulálunk!
 
Kiss István (8.c) hegyi kerékpár sportágban a hétvégén megrendezett Zselic Maraton Országos Bajnokságon az U 17-es korosztályban az 5. helyet szerezte meg. István rövidtávon indult, ez 33 km-t jelentett, amit 1 óra 47 perc alatt teljesített. A távolságon túl 840 méteres szintkülönbséggel is meg kellett birkóznia. Gratulálunk!
 
Április 23-án taekwando sportágban Raposa Csenge (10. a) a Csehországban megrendezett Humpalec Kupán indult, és megszerezte a 2. helyet. Gratulálunk!