A minden évben megrendezésre kerülő eseménynek ezúttal gimnáziumunk adott otthont. A program jó alkalom arra, hogy a vendéglátó intézmény egy kicsit megmutassa magát, és felhívja azokra a jól működő eseményekre, gyakorlatokra a figyelmet, amiket esetleg másutt  is érdemes bevezetni, megvalósítani.

A délelőtt folyamán az óvodai vezetők Nagytarcsára látogattak a Szivárvány Evangélikus-Keresztyén Óvodába, ahol a szakemberek arról láthattak-hallhattak előadást, hogyan lehet az óvodában megalapozni a nemzeti identitástudatot, valamint megismerkedtek a a Zsiráf nyelv Dobó Bobó négygenerációs társasjátékkal, amelyet minden résztvevő megkapott ajándékba.

Az iskolaigazgatók és a kollégiumvezetők Aszódon maradtak, és a reggeli áhítatot – amelyet Novotny Dániel iskolalelkész tartott – követően  iskolánk eseményeiről, tapasztalatairól hallgattak meg több előadást. A múlt héten zajlott Karitatív Hét eseménysorozatát, eredményeit  Szó Ildikó DÖK-patronáló tanár, és Virág Kitti 12. C osztályos diák mutatta be. Egy pedagógus ötletéből címmel Osgyániné Németh Márta tartott előadást az EGALumni rendezvényről, míg az általános iskolánk  beindítása óta eltelt időszak tapasztalatait Veizer Valéria igazgató és Dr. Roncz Béla címzetes igazgató osztotta meg a jelenlévőkkel.

A délelőtt programja volt még Besnyi Erika Egy külső szemlélő tapasztalatai címmel tartott gyakorlati foglalkozása is.

Az ebédet követően újabb gyakorlati foglalkozás következett Sziráki Györgynek, az EPSZTI munkatársának vezetésével A módosított NAT értelmezése intézményeinkben címmel. A programot Sághy Kata evangélikus lelkész zárta az általa tartott áhítattal.

p1060540 p1060542 p1060547 p1060549 p1060550 p1060554 p1060559