A kollégiumi jogviszony:

A kollégiumi jogviszony az iskolai beiratkozáskor külön jelentkezéssel jön létre. A kollégiumba való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után, mivel a beiratkozott tanulók számára az étkezést megrendeljük, az ételt kiszállítják.
A kollégiumi tagság egy tanévre szól. Tanév közben az igazgatónak írt írásos szülői kérelemmel lehet kollégiumi jogviszonyt létesíteni, illetve megszüntetni.

Kollégiumi étkezés:

A kollégisták esetében napi háromszori étkezés (reggeli, ebéd, vacsora) előírt. Az étkezés hétfőn reggelivel kezdődik és pénteken ebéddel zárul.
A kollégiumi étkezést étkezési jegy nélkül vehetik igénybe a tanulók.
Egyéni színház, mozi látogatás
alkalmára hideg csomagot biztosítunk a tanulók számára, melyet előző nap 12 óráig kell jelezni a gazdasági irodában.

Igényelhető étkezési díj kedvezmények:

Alanyi jogon illeti meg kedvezmény a nagycsaládosokat, a tartósan betegeket és a rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülőket. A jogosultságot igazolni kell: egy az iskola honlapjáról letölthető nyilatkozatot kell kitölteni, valamint az alább felsorolt dokumentumokat legkésőbb a térítési díj befizetésekor le kell adni a gazdasági irodán.

A nyilatkozat mellé csatolandó dokumentumok:

Nagycsaládosaknak a családi pótlék összegéről szóló hivatalos igazolást és a testvérek tanulói jogviszonyát igazoló iskolalátogatási igazolásokat kell mellékelni.
Rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülőknek a határozatot, a tartósan beteg tanulóknak a szakorvosi igazolást kell leadni. Kérjük, hogy ha a tanulóknak év közben jár le a határozat vagy a szakorvosi igazolás, időben intézkedjenek a dokumentumok meghosszabbításról, hogy a jogosultság folytonos legyen, mert egyébként a kieső időszakot 100 %-os térítési díjjal kell kifizetni.
Egyedülálló szülők gyermekük étkezési díjának mérséklésére méltányossági kérelmet nyújthatnak be az Igazgatónő felé. A kérelemhez csatolni kell a családi pótlékról szóló igazolást, valamint a kereseti vagy egyéb jövedelemről szóló kimutatást. A kérelmet a gazdasági irodában kell leadni.

Ételallergiások ellátása:

Az ételallergiások speciális igényüket a beiratkozáskor jelezzék. Ételallergiásoknak csak hivatalos orvosi igazolással tudjuk biztosítani az egyéni étkezést.

Kollégiumi díj:

Kollégiumi díj a 2018/2019. tanévben 3.000,- Ft/hó.
Felhívjuk a figyelmet, hogy az aktuális havi kollégiumi díjat az adott hónap 15-ig kell befizetni csekken.

Aszód, 2018. augusztus 29.

Veizer Valéria s.k.
igazgató