Kedves Szülők!

2022. decemberétől intézményünkben lehetőség nyílik a háztartásokban keletkező használt sütőolaj leadására. A gyűjtőpont az iskola gazdasági kapujánál kerül kialakításra, egy nagyméretű sárga színű kuka.

A használt sütőolaj mosogatóba öntése súlyosan károsítja a környezetet, ezért kérjük gyűjtsék bármilyen tiszta PET palackba (0,5 liter, 1 liter, 1,5 liter, 1,7 liter, 2 liter, 2,5 liter és 5 liter nagyságú vagy bármilyen otthon talált, tiszta és átlátszó műanyag palackba)!

A gyűjtési időszak december 1-jén veszi kezdetét, ettől az időponttól minden kedden 7:00-8:00 óra és csütörtökön 15:30-16.30 óra között lesz lehetőség a használt sütőolaj leadására a gazdasági kapunál. A gyűjtőedénybe kizárólag szennyeződésmentes, tisztán háztartásokban felhasznált és összegyűjtött sütőolajat lehet elhelyezni, ebben az esetben tudja a cég díjmentesen elszállítani a tartályt.

Az iskolában gyűjtött használt sütőolajért cserébe minden liter után 25 Ft támogatást kap az iskola alapítványa Az olajat nem csak iskolánk tanulói és szüleik helyezhetik el a gyűjtőhelyen, a lehetőség minden aszódi lakos előtt nyitva áll.

Kérjük éljenek a lehetőséggel, ezzel is támogatva környezetünk megóvását és tisztán tartását!

gyujtoedeny