2022. június 29-július 1 között zajlott Szarvason – mintegy 250 fő részvételével – a Nyári Evangélikus Pedagógus Akadémia (NYEPA).
Itt kerültek átadásra az Év óvodapedagógusa, az Év tanítója, az Év tanára díjak.
Nagy örömünkre szolgált, hogy az Év tanítója díjat 2022-ben egyházunk Országos Presbitériuma Rébbné Bartha Zsuzsanna, az Aszódi Evangélikus Petőfi Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanítójának adományozta.
A kitüntetett méltatásában kimelték:
“Szakmai életútját a pedagógus pálya iránti töretlen elkötelezettség, hivatástudat és felelősségteljes gyermekszeretet jellemzi. Kiemelkedő munkát végez a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatásában és a tehetséggondozásban egyaránt.
Életében kiemelkedően fontos szerepet játszik az evangélikus egyházhoz való kötődés, erős evangélikus gyökerekkel rendelkezik és egyházi feladatokkal van megbízva. Hitének mindennapi aktív megélése magánélete és pedagógusi munkája során is megmutatkozik.”
Rébbné Bartha Zsuzsanna 38 éve tanítja az aszódi és környéki települések gyermekeit, kezei alól generációk kerültek ki, sok mai gyermeknek tanította édesanyját, édesapját.
Gratulálunk a kitüntetéshez!